Jalkapallo


jalkapallo


 


WE ARE MYMY!

Myrskyn alaisuudessa Suomen Palloliiton Uudenmaan piirin Vitosessa pelaava jalkapallojoukkue MyMy nostaa jälleen päätään viiden vuoden tauon jälkeen.

Joukkueen pelaajisto:

Maalivahdit:
#1 Anttila, Jouni
#3 Simander, Sebastian

 Puolustajat:
#2 Fabritius, Niko
#5 Lopian, Leo
#6 Vähämartti, Kaarle
#8 Anttila, Jape
#17 Kousa, Teemu (C)
#20 Rantanen, Juha
#23 Pajula, Juha
#77 Rantasalo, Jere
#93 Lopian, Erik

 Keskikenttäpelaajat:
#4 Mattsson, Aapo
#7 Ollikainen, Juha
#15 Anttila, Mika
#21 Kontinen, Jesse
#44 Kuivaniemi, Jere
#97 Puustinen, Tino
#99 Heikkilä, Niko

Hyökkääjät:
#9 Vilonen, Markku
#10 Rönkkö, Ilkka (A)
#13 Sund, Henri
#16 Kuivaniemi, Joel
#28 Salmi, Esa

 


FACEBOOK:

MyMy

Perinteikkään urheiluseuran Myrskylän Myrskyn (est. 1922) alaisuudessa Suomen Palloliiton Uudenmaan piirin Nelosessa pelaava jalkapallojoukkue.
MyMy
MyMy3 weeks ago
Pelipäivät almanakkaan ja fanihuivit mankeliin! #wearemymy
MyMy
MyMy4 weeks ago
Kausi 2018 korkataan virallisesti nyt!

Kevätkausi alkaa kuuden ottelun vieraspelikiertueella mutta siitä eteenpäin MyMy kannattajia hellitään vuoden tauon jälkeen Pyhätön painekattilan tunnelmalla. Pysykää siis kuulolla ja alkakaa kaivaa pölyttyneitä ämyreitänne naftaliinista!

#wearemymy #paluukotiin #pyhättö
MyMy
MyMy4 months ago
MyMy
MyMy4 months ago
Kausi 2017 oli vaihderikas. Ensin nousu Neloseen ja katseet kirkkaina kokeilemaan miltä meno siellä tuntuu. Olihan nousua tavoiteltu jo edelliskautena ja se jäikin yläriman päähän. Muutama päivä sarjanousun jälkeen alkoi epäonnekkuus. Ensin Kankkilan Pyhätön käyttö evättiin ja joukkuetta alkoi riepoitella loukkaantumiset. Taistellen kuitenkin vedettiin kausi läpi ja unelma paluusta kotiin on todella lähellä. Kiitos kaikille tukijoille ja kaikille niille ketkä ovat Pyhätön eteen tehneet pyyteetöntä työtä. 🙏🏼

Ensi kausi mennään Vitosessa ja alustava lohkojako on maukkaan oloinen! Paikalliskamppailuja ja hegemoniaa tiedossa. 👍🏼

VAMOS! #paluukotiin2018
MyMy
MyMy8 months ago
MyMy 1-6 (0-3) FC Korso United. Myöhäisillan herkkupala litimärällä ja lainehtivalla Kisapuiston tekonurmella sisälsi huimia liukutaklauksia ja muutaman komean maalin. Ottelun ehdottomasti mainittavin asia oli tuoreen hankinnan Tommi Karjalaisen maali. Osuma oli nuoren miehen aikuisuran ensimmäinen! ⚽️✌🏼Maali syntyi puolittaisen läpiajon päätteeksi. Flunssa-aallon ja kolhujen värittämän miehistön kausi jatkuu ensi viikon perjantaina Espoossa EBK:n vieraana. 5 peliä jäljellä! #wearemymy