Säbäkerhon kausi päätökseen! - 36 kerhokertaa ja 324 kävijää
PalloiluJulkaistu: 23.05.2024 12.00

Säbäkerhon kausi päätökseen! - 36 kerhokertaa ja 324 kävijää

Myrskyn säbäkerho on saatu onnistuneesti päätökseen. Syys- ja kevätkaudella osallistujia riitti mukavasti kerhon kokoontuessa yhteensä 36 kertaa ja kävijöitä kauden aikana oli yhteensä 324.

”On ollut mahtavaa nähdä näin runsaslukuinen määrä säbääjiä ja millainen innostus säbäkerholaisilla on salibandyyn syntynyt. Mieletön määrä kehitystä tapahtunut kaikilla pelureilla ja on ollut kyllä ihan mahtava kausi! Hauskaa on ollut ja mikä hienointa ettei yhtäkään kerhokertaa jouduttu perumaan. Tästä on mukava jatkaa”, kommentoivat kerhon vetäjät Pauliina ja Markku.

Säbäkerhossa on pidetty yllä rentoa ilmapiiriä ja mukaan on voinut osallistua niin lajin pariin vasta tutustavat kuin jo kokeneemmatkin pelaajat. Salibandy lajina kehittää monipuolisesti aerobista kestävyyskuntoa, nopeutta, koordinaatiokykyä ja ketteryyttä ja tietysti myös sosiaalisia yhteistyötaitoja.

”Säbäkerhossa ollaan tehty monipuolisia tekniikka- ja taitoharjoitteita ja tietysti pelattu erilaisilla kokoonpanoilla paljon. Tunteen paloa niin onnistumisten kuin epäonnistumistenkin hetkillä on nähty paljon ja näiden käsittelyä ollaan samalla myös harjoiteltu.”

Kerhon syyskausi huipentui joulukuiseen retkeen F-liiga otteluun Lahteen.

”Tämä oli hieno reissu! Pelin aikana käytiin läpi pelin ja taktiikoiden saloja ja tietysti nautittiin ottelusta ja ottelutapahtuman tunnelmasta ja yhdessäolosta. Hauskaa oli, että retken jälkeisellä säbäkerhokerralla oli heittämällä syyskauden parhaimmat pelit. Opintomatkasta oli selkeästi hyötyä!”

Kiitokset kaudesta säbääjille ja kivaa kesää!